Schoenreparatie Bunnik en omgeving - De Uitkomst

Waarom uw kwaliteitsschoenen weggooien enkel omdat ze een versleten zool o hak hebben? Nergens voor nodig! Schoenmakerij de Uitkomst is sinds 2007 hét adres voor schoenreparatie in Bunnik en omgeving en kan uw schoenen meestal prima repareren.

Bezoek onze winkel aan de Antonlaan 96, neem uw schoenen mee en wij kunnen in een oogwenk zien of ze te repareren zijn. Ook voor aanpassingen kunt u bij ons terecht, dus zitten uw schoenen te krap of heeft u orthopedische aanpassingen nodig, laat het ons weten.

Wij zijn er trots op lid te zijn van het Gilde en dit geeft u de garantie dat wij uw schoenreparatie altijd uitvoeren met de originele materialen, zoals hakken en zolen. Heeft u schoenen van top merken zoals Van Bommel, Van Lier, Greve en Santoni, dan zorgen wij dat ze er na reparatie weer als nieuw uitzien. Hetzelfde geldt overigens voor andere merken: met onze schoenreparaties gaan uw schoenen weer heel lang mee.

Schoenmakerij Bunnik - schoenreparaties en meer

Onze klanten komen graag terug voor onze eersteklas schoenreparaties. Maar wij doen meer. Wij verkopen natuurlijk ook kwaliteitsschoenen en adviseren u graag
over de aanschaf van een paar lekker zittende schoenen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment onderhoudsmiddelen voor schoenen en ook voor leren tassen, meubels en kleding. Niets zo belangrijk voor uw kwaliteitsschoenen als goed onderhoud; daarmee verlengt u de levensduur aanzienlijk!

Verder kunt u bij de Uitkomst huissleutels, fietssleutels en autosleutels van alle merken laten bijmaken. Met de modernste apparatuur zorgen wij dat uw sleutels perfect gekopieerd worden.

Schoenreparatie Bunnik - ophalen wanneer u wilt

Wilt u uw schoenen ophalen buiten onze normale openingstijden? Dat kan: aan onze gevel hebben wij een koerierskast. Als u de schoenreparatie vooraf betaalt, krijgt u een sleutel van de kast. In overleg met u plaatsen wij de gerepareerde schoenen in de kast. U komt langs wanneer het u schikt en pikt ze op. Simpeler kan het niet.

Schoenreparatie in Bunnik en omgeving nodig? Kom naar schoenmakerij de Uitkomst in Zeist