Schoenmakerij Bunnik - vakmanschap en toewijding

Voor de inwoners van Bunnik is het gesneden koek: als je kwaliteitsschoenen zoekt, ga je naar schoenmakerij de Uitkomst aan de Antonlaan 69 in Zeist. Sinds 2007 staan wij daar klaar om u te adviseren over de aankoop van eersteklas schoenen van merken zoals Van Bommel, Greve, Van Lier en Santoni. En natuurlijk hebben wij nog andere merken op voorraad.

Behalve voor schoenen kunt u ook bij de Uitkomst terecht voor het laten bijmaken van huissleutels, fietssleutels en autosleutels van alle merken. Met de modernste apparatuur zorgen wij dat uw sleutels perfect gekopieerd worden.

Schoenmakerij Bunnik - ook voor eersteklas reparaties

Heeft u een paar kwaliteitsschoenen met een versleten hak of zool? Gooi ze dan niet weg, want schoenmakerij de Uitkomst in Bunnik kan ze doorgaans vakkundig repareren. Kom even langs met de schoenen en wij vertellen u direct of reparatie mogelijk is. Ook als uw schoenen te krap zitten of u een orthopedische aanpassing nodig heeft, helpen wij u graag.

Als Gilde schoenmakerij repareren onze vakmensen uw topschoenen altijd met de originele materialen, waaronder hakken en zolen. Na reparatie zijn uw schoenen weer als nieuw en gaan ze weer lange tijd mee.

U vindt bij schoenmakerij de uitkomst natuurlijk ook een groot aanbod aan onderhoudsmiddelen voor uw schoenen, maar ook voor leren tassen, kleding en meubilair. U verlengt de levensduur van uw kwaliteitsschoenen immers aanzienlijk door ze goed te onderhouden!

Schoenmakers Bunnik - ook buiten openingstijden

Kunt u uw gerepareerde schoenen niet binnen de reguliere openingstijden ophalen? Geen probleem: met de unieke koerierskast aan onze gevel kunt u de schoenen ophalen wanneer het ú uitkomt.

U hoeft alleen de reparatie vooraf te betalen, dan krijgt u een sleutel van de kast. Op de afgesproken dag plaatsen wij de gerepareerde schoenen in de kast en kunt u ze eruit halen. Klaar is Kees.

Schoenmakerij Bunnik de Uitkomst uit Zeist, uw vertrouwde adres voor eersteklas schoenen.