Over ons

Sinds 2007 zijn wij, Ron & Roly Leget, de trotse eigenaren van schoenmakerij de Uitkomst. Deze schoenmakerij is al decennia een begrip in Zeist en omstreken. Met enthousiasme hebben we de winkel overgenomen en naar onze smaak verbouwd en ingericht. In 2012 hebben we het 75-jarig bestaan gevierd van schoenmakerij De Uitkomst!

Wij zijn een erkende Gilde schoenmakerij en repareren uw (merk)schoenen met originele materialen. Zo zijn we erkend reparateur van Van Bommel en Van Lier schoenen. Tevens herstellen we orthopedisch schoeisel. Daarnaast repareren we ook lederen tassen en lederen kleding en hebben we een groot assortiment producten voor het onderhoud ervan. Eind 2010 zijn we begonnen met een langgekoesterde wens: het verkopen van luxe herenschoenen van een hoge kwaliteit. Zo verkopen we handgemaakte Loake schoenen in diverse modellen. Deze worden op een originele Good Year wijze gemaakt. Loake is een Britse hofleverancier, stammend uit 1880. Ook de kwalitatief uitstekende herenschoenen van de merken Barone en Berkelmans vindt u in onze winkel in Zeist.

Vanzelfsprekend hebben we een groot assortiment kwalitatief perfecte onderhoudsmiddelen om uw schoenen en andere lederen producten zoals tassen, kleding en meubilair goed te onderhouden voor een langere levensduur, zodat het er mooi blijft uitzien.

Voor een snelle sleutelservice, zogoed als altijd klaar terwijl u wacht, en voor gedegen slijpwerk van scharen, messen en tuingereedschap etc., kunt u bij ons terecht.

U bent van harte welkom in Zeist op de Antonlaan 69 A

Met vriendelijke groet,

Ron & Roly Leget