Laat uw autosleutel bijmaken door de experts

Moet u een autosleutel laten bijmaken in Bunnik en omgeving, dan gaat u natuurlijk naar Schoenmakerij de Uitkomst uit Zeist. Wij zijn niet alleen eersteklas schoenmakers, maar ook specialisten in het bijmaken van autosleutels in vrijwel alle typen. En de kosten van het bijmaken liggen aanzienlijk lager dan bij de dealer, terwijl de kwaliteit van de autosleutels dik in orde is.

Bij ons vindt u de modernste computergestuurde machines, waarmee we uw autosleutels tot op de millimeter nauwkeurig kunnen bijmaken. Bij een autosleutel met transponder zorgen we dat de chip met de juiste code in de sleutel wordt geplaatst.

Snel autosleutels bijmaken

Autosleutel gestolen, kwijt of kapot en snel een nieuwe nodig? Kom bij ons langs en wij maken in een oogwenk nieuwe autosleutels. Als ervaren sleutelmakers helpen wij u graag, om het even of het om ouderwetse autosleutels gaat (van voor 1996) of de nieuwere modellen autosleutel met transponder (startonderbreker). In de laatste zit een chip die een signaal geeft bij het starten.

Ook autosleutels met afstandsbediening kunnen we doorgaans voor u bijmaken. In dat geval moet u wel met de auto komen, want de sleutel moet op de auto geprogrammeerd worden. Neem in dit geval vooraf contact met ons op, dan kunnen we nagaan of we uw autosleutels met afstandsbediening kunnen bijmaken.

Ook als u alleen een duplicaat autosleutel wilt laten bijmaken, kunt u bij ons terecht. Bijmaken van uw autosleutel kost normaal gesproken niet meer dan 15 minuten. Als uw autosleutel geprogrammeerd moet worden, kan het bijmaken wat langer duren.

Bijmaken autosleutels van alle merken

Wij zorgen voor het perfect bijmaken van uw autosleutels voor praktisch alle bekende automerken. Ook reparatie of slijpen van autosleutels behoort tot de mogelijkheden.

Autosleutels laten bijmaken? Neem contact op met Schoenmakerij de Uitkomst.