Schoenmakerij Soesterberg - de Uitkomst

Op zoek naar een eersteklas schoenmakerij in Soesterberg en omgeving? Dan kunt u niet om de Uitkomst in Zeist heen. Sinds 2007 hebben wij een grote reputatie opgebouwd als het gaat om het leveren en repareren van topkwaliteit schoenen. Klanten uit de wijde omgeving komen telkens weer bij ons terug. Waarom? Omdat ze weten dat hun geliefde schoenen na een opknapbeurt door onze vakmensen weer jaren meegaan.

Heeft u een stel kwaliteitsschoenen en denkt u erover ze weg te doen, kom dan eerst even bij ons langs aan de Antonweg 96. Grote kans dat wij ze kunnen repareren. Als lid van het Gilde van schoenmakers repareren wij uw schoenen altijd met originele materialen. Dat geldt natuurlijk voor gerenommeerde merkschoenen zoals Van Lier, Greve, Van Bommel en Santoni, maar ook voor andere merken schoenen kunt u bij ons vanzelfsprekend terecht.

Meer dan alleen schoenreparaties - schoenmakerij Soesterberg

Schoenmaker De Uitkomst is uw one-stop winkel voor alles wat met schoenen te maken heeft. Naast de gebruikelijke schoenreparaties kunnen wij ook te krap zittende schoenen wijder maken of nieuwe ritsen in laarzen aanbrengen. En heeft u een orthopedische aanpassing van uw schoenen nodig, dan kunt ook daarvoor bij ons terecht.

Natuurlijk treft u in onze winkel ook een ruime sortering nieuwe schoenen aan van bekende merken. Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren; het gaat immers om schenen die u vele jaren zult dragen. Ook vindt u bij ons alle bekende schoenaccessoires zoals hakken, veters en onderhoudsmiddelen om de levensduur van uw schoenen te verlengen.

Overige diensten schoenmakerij Soesterberg

Behalve voor schoenen kunt u ook een beroep op ons doen voor het laten bijmaken van praktische alle typen huissleutels, fietssleutels en autosleutels. Met onze moderne computergestuurde apparatuur maken wij uiterst nauwkeurig uw sleutels na, doorgaans terwijl u wacht. Ook certificaatsleutels van Cisa, Anker, Nemef etc. maken wij na als u het originele certificaat bij u heeft.